crno od glave do pete

SVI SU PRIMETILI ISTI DETALJ: Melanija Tramp za prvo pojavljivanje nakon što je preležala koronu odabrala MODNU ČAROLIJU

2

Supruga američkog predsednika i predsedničkog kandidata Donalda Trampa preležala je virus korona i vratila se svojim obavezama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U Americi je sinoć održana treća i poslednja debata između najvećih favorita u trci za predsednika Sjedinjenih Američkih Država — Džoa Bajdena (77) i Donalda Trampa (74).


Ovo je ujedno bilo prvo pojavljivanje u javnosti Melanije Tramp (50) otkad je objavljeno da je prva dama pozitivna na virus korona, budući da je s prethodne debate izostala jer je osećala posledice virusa.


Trampova supruga odabrala je za ovu priliku tzv. smoking-haljinu, u potpunosti crn Diorov model s predimenzioniranim reverima i bez rukava, a tu je i tanak kaiš kojim je naglasila struk. Kao i slučaju većine Melanijinih haljina, i ova je midi dužine.

 

Kada je reč o obući, s američkom prvom damom je to jasno — gotovo uvek će odabrati klasične salonke, a ovog puta je izbor pao na crni model So Kate Kristijana Lubutena koje je već nosila nekoliko puta i trenuno su na sniženju od 712 dolara. Melanija se i obog puta opredelila za prirodniji izgled, uz nude karmin i dašak bronzera. Pri polasku na debatu, gospođa Tramp nosila je velike naočare za sunce, dok je u povratku viđena ogrnuta crnim kaputom.


Ipak, svima je za oko zapalo isto: dok ranije nije imala običaj da se često pojavljuje s maskom, sada je nosila zaštitu na licu — naravno, crne boje.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker