fenomenalno

JESTE LI IKAD VIDELI LEPŠE ODEVENU POLITIČARKU? Ivanka Tramp ovim izdanjem zadala modni izazov ženama širom sveta

3

Savetnica (i ćerka) američkog predsednika i predsedničkog kandidata Donalda Trampa još jednom je pokazala da je, ako ništa drugo, definitivno donela u Belu kuću sofisticiran i nadmoćan stil

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pet dana nakon što je Donald Tramp održaom predizborni skup u floridskom Fort Majersu, organizovano je još jedno okupljanje čiji je centralni događaj bio govor njegove savetnice i ćerke Ivanke Tramp.


Ona je govorila veoma vatreno i istakla da Tramp nije došao u Vašington da udovoljava eliti već da, u skladu s njegovim sloganom, ponovo učini Ameriku velikom.

 

Skup je održan s distancom između učesnika, a Ivanka je ponovo, za razliku od svog oca i maćehe Melanije Tramp, gotovo sve vreme kad je bila u blizini drugih nosila zaštitnu masku, a ovog puta je izbor pao na belu masku s ružičastim floralnim motivima. Najinteresantniji je, međutim, njen izbor odeće — savetnica predsednika pojavila se u ženskom odelu svetloroze boje, ali ne bilo kakvom! Trampova je, otkad je deo Bele kuće, više puta nosila odela, u više navrata upravo roze, ali ovo je bez sumnje jedno od njenih najlepših izdanja otkad je na mestu očeve savetnice.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ivanka se pojavila u sakou tankih revera koji je strukiran, a struk je dodatno naglašen pojasom s mašnom u upečatljivoj burgundi nijansi, a tu su i roze pantalone koje prate liniju tela. Što se tiče obuće, odabrala je nude cipele s tankom štiklom koje je prošle godine nosila u Maroku, a svoj izgled je upotpunila niskom punđom.


Sve vrlo jednostavno, a ipak fantastično!

 

 

makonda-tracker