klasika na drugačiji način

S OVAKVIM KOMADOM JE NEMOGUĆE OMANUTI: Bela Hadid u mantil-haljini koja će očarati zaljubljenice u modu (FOTO)

1

Praktična, jednostavna za kombinovanje, ako želite i provokativna.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najuspešnijih manekenki današnjice i žena za koju je u novembru prošle godine doktor Hulijan de Silva na osnovu "formule lepote" izračunao da je najlepša poznata ličnost na planeti privlači pažnju na svakom koraku.


Šta god da je prilika, njujorški paparaci su opčinjeni Belom Hadid (24), a ona im svojim zanimljivim odevnim varijantama uvek daje materijal i postaje vodeća svetska modna vest. Ovog puta, to još je pošlo za rukom zahvaljujući mantil-haljini Majkla Korsa, koju je kombinovala s belim soknama i ravnim crnim cipelama.


Bela je "uhvaćena" tokom fotografisanja, a definitivno najveći utisak ostavila je klasičnim trenčom koji je ponela kao haljinu i koji umesto pojasa krasi zlatan lanas s kojeg visi prepoznatljivi logotip ovog brenda. Ovaj look upotpunjen je zlatnim prstenom i visećim minđušama, a manekenka je sve vreme brinula o zaštiti od virusa korona i između snimanja nije skidala masku.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Kaput-haljine i mantil-haljine sve su popularnije proteklih godina, a dok ove prve često nose Melanija Tramp i Kejt Midlton, čini se da su mantil-haljine rezervisane za slavne lepotice nešto ležernijeg i dinamičnijeg stila. Kratak model u kojem se ovog puta fotografisana Hadidova veoma je praktičan jer sjajno izgleda i s gležnjačama i s dubokim čizmama, a može vrlo efektno da se nosi, kao što vidimo, i s ravnim cipelama. Takođe, reč je o varijanti klasičnog komada koji decenijama ne izlazi iz mode i verovatno neće ni u narednom periodu i uvek je odlična ideja pazariti nešto slično.

 


 

 

makonda-tracker