foto/anketa

DA LI BISTE NOSILE OVO? Irina Šajk "razbila" crnu kombinaciju šik komadom koji je SVE ― samo ne običan par farmerica

0

Prelepa Ruskinja uslikana je sa svojom neodoljivom ćerkicom Leom na ulicama Njujorka, a njena najnovija odevna kombinacija nesumnjivo je privukla mnogo pogleda

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Irina Šajk jedna je od slavnih dama koje, pored neosporne lepote, uvek privuku pažnju interesantnim stajlingom. Njen urbani "strit stajl" već nedeljama je glavna tema modnih sladokusaca, a ova lepa manekenka uvek priušti svojim obožavaocima nešto novo i drugačije!

 

Kao što je to neretko slučaj kada je ona u pitanju, Irina je uslikana sa svojom jedinicom, preslatkom Leom, a mama i ćerka zaista su izgledale neodoljivo, svaka na svoj način! 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

U Irininom autfitu najviše su se istakle tzv. tie dye pantalone, odnosno obojeni džins. Njena obična crna kombinacija (crna majica + crna kožna jakna), kao i omiljene kombat čizme, zbog ovih neobičnih farmerica bila je odmah potpuno drugačija i dobila novu, šik notu. 

 

Od aksesoara Šajk je odabrala torbicu, srebrne minđuše, retro sunčane naočare i zaštitnu masku sa leopard printom. S druge strane, mala Lea, kao i uvek, bila je nasmejana i potpuno čarobna!

 

 

 

makonda-tracker