I ONA JE TU

RUŽIČASTA SVILA I RISKANTNE MODNE IGRE: Verenica Kristijana Ronalda OČARALA Veneciju svojom glamuroznom pojavom (FOTO)

2

Nemirna haljina lepe verenice Kristijana Ronalda privukla je veliku pažnju na spektakularnom i prestižnom festivalu u Veneciji!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

77. Međunarodni filmski festival u Veneciji nije prošao bez verenice Kristijana Ronalda, 26-godišnje Georgine Rodrigez. Ona je sa osmehom prošetala crvenim tepihom, stajući tako rame uz rame sa damama poput Kejt Blanšet, Tilde Svinton ili Tejlor Hil.

 

Ronaldova partnerka je blistala u ružičastoj haljini od svile, sa vrlo dubokim šlicem. U pitanju je model bez bretela koji potpisuje Ermmano Scervino, koji je ukombinovala sa sandalama marke Casadei i nakitom Pasquale Bruni. Sve to upotpunila je zaštitnom maskom u istom tonu i od istog materijala. Ova haljina nije dostupna za kupovinu "običnim smrtnicima", ali, i uprkos tome, vrlo ju je bilo riskantno nositi na ovako važnom i prestižnom događaju.

 

Naime, predubok šlic istakao je Georginine savršeno izvajane noge sa fantastičnim tenom, ali i zapretio da pokaže previše! To joj na ovom festivalu, ipak, nije potrebno, a Georgina uspela je da se izbori sa nemirnom haljinom:

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker