Janko Tipsarević: U modnom ringu

Specifičan odnos prema modi teniser Janko Tipsarević pokazao je i kao novo zaštitno lice brenda Extreme Intimo, a želju za novim stilskim istraživanjima u njemu je probudila supruga Biljana
0
1 / 5 Foto: Milena Rakočević Za Extreme Intimo

Slavni teniser Janko Tipsarević (27) spada među one vladare belog sporta za koje se van terena bez ustezanja može upotrebiti reč elegantan. Njegov odevni stil precizno je definisan i prepoznatljiv. Osim što je jedan od retkih tenisera koji tokom mečeva nosi naočare, ali isključivo zbog dioptrije, a ne radi pomodarstva, njega karakteriše i zavodljiva brada od tri dana. Često se u javnosti pojavljuje u stajlingu koji karakteriše jednostavnost, neretko upotpunjena drečavim detaljima koji kompletnom izgledu daju posebnu notu sofisticiranosti ne dozvoljavajući da bilo šta na njemu ostane nezapaženo. Kao veliki fan  haus muzike, moglo bi se reći da i ovaj odabir ostavlja traga na vizuelni izraz slavnog sportiste. Upravo te karakteristike. kada je reč o odabiru odeće. razlog su zbog kojeg ga je kompanija Extreme Intimo odabrala za zaštitno lice svoje nove kolekcije.

- Mislim da samo ime Extreme Intimo nekako pristaje uz moj način života. Naravno, to nije razlog što smo se odlučili za međusobnu saradnju. Osećam se prijatno u njihovim modelima, a svi ljudi koji su uključeni u ovu kampanju pravi su profesionalci, što je po mom mišljenju jedan od glavnih razloga zašto je kompanija toliko porasla u proteklih nekoliko godina - ističe Janko.

Ovaj uspešni sportista za modnog konsultanta uvek bira svoju suprugu Biljanu koja ume da mu na poklon odabere savršen odevni predmet, nevažno da li je reč o nekoj važnoj prilici, ili sasvim običnom danu.  

- Poznajemo se isuviše dobro, tako da tačno znamo šta da kupimo u slučaju da druga strana nije prisutna. Delovi garderobe koji su po mom mišljenju najvažniji jesu majica, košulja, pulover, tačnije sve što se nosi od struka nagore. Inače, omiljeni materijal mi je pamuk, a boje siva i crna. Jedina stvar koju nikada ne bih obukao jesu kožne pantalone - zaključuje teniser.

Moni Marković

makonda-tracker