one ne greše

PRINCEZAMA SE OČITO DOPADA MAMIN STIL: Španska kraljevska porodica oduševila zaljubljenice u modu simpatičnim detaljem

0

Letnji šik po ukusu kraljice Leticije i njenih naslednica bacio je u senku čak i kralja Španije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI i njegova supruga kraljica Leticija sa ćerkama princezom Leonor i princezom Sofijom trenutno uživaju u zasluženom odmoru, a destinacija koju su odabrali je jedna od najlepših u njihovoj zemlji — Palma de Majorka!


Španska kraljevska porodica, međutim, ni na letovanju ne može da provede ceo dan u lenčarenju, pa su tako juče obišli jedan socioedukativni centar koji vodi neprofitna organizacija Udruženje Sv. Vinko Paulski.

 


Dame u porodici ponovo su privukle pažnju svojim stilom, na čelu s, naravno, kraljicom Leticijom, koja je odabrala košulju-haljinu idealnu za bilo koji izlazak na odmoru. Reč je o modelu breda Vintage Ibiza, koji je trenutno na sniženju i njegova cena iznosi 140 evra, a kraljeva supruga kombinovala ju je sa espadrilama modne kuće Macarena, koje smo prošlog meseca videli više puta tokom njene kraljevske turneje po španskim pokrajinama.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Njene mezimice opredelile su za haljine koje sežu tik iznad kolena i koje izgledaju kao da su izvađene iz maminog garderobera — princeza Leonor (14) ponela je haljinu sa cvetnim dezenom marke Sfera sa svojim starim patikama s potpisom Karoline Herere, dok je godinu dana mlađa princeza Sofija odabrala kariranu crno-belu košulju-haljinu jednog pristupačnog brenda i patike Hugo Boss.


Kralj Felipe ponovo je bio na visini zadatka i odabrao košulju, pantalone i cipele u kojima izgleda poluformalno, u skladu s prilikom, ali ne možemo da ne primetimo da su ga njegove dame ponovo bacile u senku — kao što to princeze i kraljice obično i čine!

 

 

makonda-tracker