dopada li se vama?

NIJE ZAVRŠILA U VELIKOM STILU! Kombinacija koju je kraljica Leticija odabrala za kraj kraljevske turneje podelila fanove

1

Savršen izbor za završetak putovanja koja je pratio ceo svet ili neupečatljiv izbor koji vas je naterao da kažete da može ona to i bolje?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kralj Felipe VI od Španije i njegova supruga proteklog meseca su obišli veći broj španskih pokrajina kako bi s predstavnicima različitih oblasti razgovarali o oporavku privrede nakon gubitaka koje je sa sobom donela pandemija virusa korona.


Par je bio veoma aktivan i maltene svakog dana stizao do različitih rajeva države, a modni sladokusci s pažnjom su pratili odevne varijante koje je španska birala. Imali smo priliku da vidimo mnogo interesantnih pantalona, sukanja, kombinezona, ali ono što uvek privuče najviše pažnje kada je kraljica Leticija u pitanju jesu njene haljine midi-dužine, obično vrlo praktične i pogodne kako za poslovni sastanak tako i za romantičnu šetnju pored obale.


Takav komad odabrala je i za poslednji dan kraljevske turneje, kada su kralj Felipe i ona posetili Hihon, grad u Asturiji. Kako pišu španski i engleski mediji, kraljica se opredelila za jedno od najpristupačnijih izdanja koje smo videli proteklog meseca! Ključni deo ove kombinacije je haljina modne kuće Massimo Dutti, za koju je izdvojila oko 100 evra,i koja je, kao većina Leticijinih midi-dužine. U pitanju je crni model koji krase upečatljive tufne različitih veličina i nepravilnog oblika, a kraljica ga je kombinovala sa svojim starim i pouzdanim espadrilama brenda Mint & Rose koje su nazvane Sardinia.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ipak, iako je ovo još jedan modni pogodak i besprekorno izdanje Felipeove izabranice, mnogi veruju da je za sam kraj kraljevske turneje mogla da pripremi nešto daleko upečatljivije, kao i da smo proteklog meseca viđali i efektnije odevne varijante španske kraljice.

 

Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker