ANKETA

DRUGAČIJE SU RAZMIŠLJALE KAD JE REČ O OBUĆI: Melanija Tramp i kraljica Leticija u gotovo identičnim letnjim haljinama!

0

Prva dama Amerike i kraljica Španije su, u razmaku od samo nekoliko dana, ponele skoro identične haljine, ali su imale različite ideje kada je izbor obuće u pitanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Početkom prošle sedmice, Melanija Tramp posetila je jednu vatrogasnu stanicu u Vašingtonu, a više o tome možete čitati OVDE.

 

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država odabrala je za ovu priliku midi košulju-haljinu svetloplave boje! U pitanju je model dizajnerke Rejčel Ros koji je prilično pristupačan za Melanijine standarde (izdvojila je samo 139 dolara), a gospođa Tramp odlučila je da je kombinuje sa skupocenim belim baletankama Rožera Vivijea.

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Zanimljivo, kraljica Leticija od Španije odabrala je sličan izgled za jučerašnji sastanak sa španskim ministrom zdravlja Salvadorom Iljom i posetu jednom manastiru u okolini Taragone. Reč je o nešto lepršavijoj verziji košulje-haljine, koju krasi i vrlo efektan pojas vezan u mašnu, a i supruga španskog kralja Felipea VI odabrala je belu obuću, s tim što je ona ponela model koji je ovo leta zaštitni znak njenog stila — trendi espadrile!
 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker