zanimljiv izbor

STARA HALJINA, NOVE ESPADRILE — I TO KAKVE! Kraljica Leticija od Španije očarala praktičnom kombinacijom za sve prilike

0

Supruga španskog kralja Felipea VI poznata je po tome što često ponavlja odevne kombinacije, a ovog puta je svoju staru haljinu "osvežila" izvanrednim izborom obuće.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljevski par nastavio je svoju turneju po Španiji, a danas su gosti Sorije, gde su najpre posetili Vinuesu i naišli na srdačan doček meštana. Kralj i kraljica popričali su s okupljenima, sve vreme noseći zaštitne maske i pazeći na distancu.

 


Leticija je još jednom oduševila vrlo praktičnim modnim odabirom, s obzirom na to da se opredelila za haljinu i obuću koju možemo da zamislimo u različitim situacijama. Haljina je, kao što to španska kraljica često čini, izvađena iz dela ormana u kojem stoje stare i već nošene stvari, a reč je o floralnoj košulja-haljini marke Hugo Boss u kojoj smo je videli prošlog novembra na proslavi dva veka od osnivanja madridskog Muzeja Prado. Prošli put kraljica Leticija nosila ju je s naranžastim pojasom, a ovom puta se opredelila za njen originalni tanki pojas ukrašen istim dezenom kakav se nalazi na haljini.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Što se tiče obuće, nakon što smo suprugu Felipea VI viđali u nude i crnim modelima espadrila na ovoj kraljevskoj turneji, ovog puta se odlučila za ovu obuću u braon boji, i to s vrlo trendi kaišićima.

 

 

makonda-tracker