francuska slavi

KRAĆA HALJINA I UDOBNE CIPELE SA ŠTIKLOM: Dva dana — dve ULTRAŠIK kombinacije u prepoznatljivom stilu Brižit Makron

6

Dan kada se Francuzi sećaju pada Bastilje ove godine je u senci pandemije virusa korona, ali to ne utiče na stil prve dame ove zemlje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U Parizu je počelo svečano obeležavanje Dana Republike, a juče, dan uoči ovog velikog državnog praznika, predsednik Francuske Emanuel Makron održao je govor pred oružanim snagama svoje zemlje, dok mu je društvo pravila supruga Brižit Makron.

 


Francuska prva dama je, iako je mnogi zbog toga kritikuju, ponovo odabrala haljinu koja seže iznad kolena i ponovo je to bio odličan izbor! U pitanju je zatvorenimodel plave bojes polurolkom i rukavimna do lakta koji prati liniju tela, a na ramenima je ukrašen rajsferšlusima. Posebno je interesantan Brižitin izbor obuće: opredelila se za crne cipele s efektnom blok-petom, koje pružaju udobnost pri dužem stajanju ili hodanju i sve su popularnije, a više puta smo ih viđali na vojvotkinji od Kembridža Kejt Midlton.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Od aksesoara bila je tu crna pismo-tašna, kao i jednostavan ručni sat i set narukvica koje su se odlično uklopile s metalnim alkama na ukrasnom rajsferšlusu haljine.

 

Slavlje se, naravno, nastavilo i danas, kada je Makronova za centralnu ceremoniju proslave odabrala veoma svetlu nijansu roze boje i u njoj zasijala od glave do pete — trendi kaput s dvorednim kopčanjem, kratka haljina, upečatljive salonke, baš sve je bilo bez greške!

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker