francuska slavi

KRAĆA HALJINA I UDOBNE CIPELE SA ŠTIKLOM: Dva dana — dve ULTRAŠIK kombinacije u prepoznatljivom stilu Brižit Makron

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

mira

14-07-2020 14:32h
Mogu da napišem samo da ovom Makronu daska fali! Ili mu je ova smrežurana baba pokriće za sklonosti, kako se šuška?

Nada

15-07-2020 12:48h
@mira
To je ljubav ...nisu vazne godine ...ima i mladih glupih i nije to ljubav ...podrska Makronu...nije ona uvek bila toliko stara ...

Av

14-07-2020 20:11h
Strasilo

kosmos

14-07-2020 23:52h
Ove babe sto zlobno komentarisu Brizit ni rec ne govore kada starkelje setaju devojke koje mogu unuke da im budu (a Brizit ovoj karikaturi moze samo mama da bude).
Babe mogu samo da svisnu od zavisti sto nemaju ovako dobre noge kao Brizit, i ovako istancan ukus za modu. Zenska pakost nema granice!

B

16-07-2020 02:43h
Nasla vreca zakrpu.....oboje su odvratni i nenormalni.

strašna

16-07-2020 15:55h
je.. karikatura od ososbe..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: