fenomenalno

ETNO STIL NIKAD NIJE IZGLEDAO OVAKO! Kraljica Leticija oduševila neočekivanim komadom koji za sekund transformiše izgled

0

Kako da poslovni stil izgleda ležernije, zabavnije i ostavi snažan utisak? Vrlo jednostavno — razbijte monotoniju samo jednim efektnim komadom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nova destinacija na kraljevskoj turneji kralja Felipea VI i kraljice Leticije od Španije je provincija Rioha, odnosno njeni gradovi Santo Domingo de la Kalcada i Haro, koji su teško pogođeni tokom pandemije virusa korona.
Par je posetio stare građevine koje važe za prava remek-dela španske arhitekture, vinariju i katedralu, a izabranica španskog kralja odabrala je za ovu priliku vrlo zanimlju odevnu kombinaciju.

 


Leticija se pojavila u crnim pantalonama, vrlo sličnim modelu koji je nosila prekjuče, ali nešto užoj varijanti. Tu su i crna bluza i espadrile s podignutom petom, a ključni komad je jaknica nešto kraćih rukava. U pitanju je model modne kuće Uterque, koju krase ravan kroj i vrlo zanimljiva etno šara kojom domioniraju braon tonovi.

 

Kao i prethodnih dana, španska kraljica opredelila se za visok konjski rep, a gotovo sve vreme je nosila zaštitnu masku, baš kao i Felipe VI.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker