anketa

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE OD NJENOG STILA! Kraljica Leticija u šik varijanti koja je podelila zaljubljenice u modu

0

Neki su oduševljeni ovim izdanjem, ali nije malo ni onih koji smatraju da je ova kombinacija predosadna za špansku kraljicu i da joj ne pristaje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije i kralj Felipe VI posetili su, u okviru kraljevske turneje po pokrajinama svoje zemlje, srednjovekovni manastir u Santa Kruzu de la Serosu u Hueski.


Supruga španskog monarha se, nakon niza interesantnih haljina, vratila komadu koji obožava i odlično nosi — pantalonama, a opredelila se za model crne koji je nešto komotniji i delo je kuće Emporio Armani. Kombinovala ih je s krem bluzom nabrnaom u predelu ramena brenda Massimo Dutti, a što se obuće tiče, ponovo su tu espadrile, i to model crne boje modne kuće Castaner Carina, koji je trenutno na sniženju upola cene i može se pazariti za nešto više od 56 dolara.

 

Evo kako je to izgledalo.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ako pitate modne znalce, sve je savršeno spojeno — uključujući i alke i visok rep, ali nisu svi oduševljeni time što je ovaj šik izgled ponela baš kraljica Leticija. Mogu se, naime, pročitati komentari, da ovako krojene pantalone ne pristaju ženi sitnije građe poput nje, ali i da je čitav izgled pomalo dosadan za ženu koja je do sad floralne motive, pink odela i romantične letnje haljine.
 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker