mi glasamo za prvu!

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA! Dve haljine kojima je Melanija Tramp zadala letnji modni izazov svim prvim damama (ANKETA)

0

Veoma su slične, a ipak veoma različite! U svakom slučaju, idealne i za denvnu i za večernju svečaniju priliku u vrelim danima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Amerikanci su minulog vikenda obeležili Dan nezavisnosti, koji je — uprkos problemima s kojima se država trenutno suočava — obeležen u velikom stilu. Za prvu damu Melaniju Tramp to je bila prilika da ponovo pokaže sve svoje modno umeće, a izabrala je vrlo zanimljiv način da zasija.

 


Najpre se na čuvenom Maunt Rašmoru, gde je njen suprug Donald održao govor, pojavila u interesantnoj haljini s potpisom Aleksandera Mekvina, jednog od omiljenih dizajnera Kejt Midlton. U pitanju je model pod nazivom Dancing Girls Asymmetric Midi Dress, koji se prodaje po ceni od 3.840 dolara i koji krasi interesantan print u stilu crteža. Melanija je, kao i uvek, dodala haljini kaišić ispod grudi, a tu su i crne lakovane salonke.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Na centralnoj proslavi ispred Bele kuće, Melanija je iznenadila ponovo se pojavivši u sličnom modelu: beloj midi-haljini bez rukava i sa zatvorenim okovratnikom sečenom ispod grudi! Ovog puta je, međutim, ona bila sasvim bela, a prva dama je struk naglasila širokim crvenim pojasom. Najviše pažnje privukla je činjenica da je supruga američkog predsednika ovog puta odlučila da svoj zaštitni znak — salonke — zameni belim baletankama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


 

 

makonda-tracker