nešto drugačije

KRALJICA JE SIGURNO ODUŠEVLJENA: Kejt Midlton u izdanju kakvo se ne viđa često u letnjim mesecima (FOTO)

1

Kada pomislimo na letnje haljine, obično nam padaju na pamet svetle, lepršave i otvorene kreacije, a ova je baš sve suprotno — i izgleda fenomenalno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska Nacionalna zdravstvena služba obeležila je juče 72. rođendan, a slavlje su svojim prisustvom uveličali princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton.


Par se odlično raspoložen pojavio u bolnici "Kraljica Elizabeta" u gradiću Kings linu, u blizini njihovog doma u Norfolku, a sudeći po fotografijama
Kejt se opredelila za haljinu koja podseća na duh osamdesetih i na najkonzervativnija izdanja njene pokojne svekrve ledi Dajane.

 

 

Reč je teget modelu s upečatljivom belom kragnom i floralniom dezenom koji dominiraju plavi cvetovi i koja je nenapadno sečena ispod grudi, a poseban šarm daju joj suptilne manžentne. Kako pišu britanski mediji, reč je o košulji-haljini modne kuće Beulah London za koju je bilo potrebno izdvojiti 525 funti, a ovaj konkretan model nosi naziv The Shalini Micro Geo Midi.


Ovu kreaciju midi dužine i dugih rukava Midltonova je kombinovala sa tamnoplavim cipelama s nešto nižopm štiklom, a opredelila se i za krajnje jednostavne minđuše, dok notu glamura njenom izgledu daje legendarni Dajanin verenički prsten kojim ju je Vilijam zaprosio.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker