prelepa

OVAKO ONA ZAMIŠLJA LETNJU ELEGANCIJU: Kejt Midlton u neodoljivoj crvenoj haljini iz kolekcije o kojoj mnogi maštaju

0


Svaki put kada se vojvotkinja od Kembridža pojavi u nekom modelu koji potpisuje Aleksander Mekvin, zaljubljenice u modu duboko uzdahnu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Suprugu princa Vilijama do sad smo često viđali u različitim komadima ovog dizajnera, pa se veruje da je njena kolekcija njegovih modela impozantna.
Ovog puta, za razgovor video-linkom koji su njen suprug i ona vodili s kanadskim medicinarima u svom domu u Norfolku, Kejt je odabrala mini-haljinu s kratkim rukavima napravljenu od tankog tvida.

 


Kejt ranije, po svemu sudeći, nismo imali priliku da vidimo u ovom komadu, iako otkad "radi od kuće" uglavnom ponavlja svoje stare haljine. Čini se da ovom simpatičnom komadu nije mogla da odoli, a interesantno je da on već neko vreme ne može da se nađe u prodaji, što znači da je dugo visio u garderoberu i čekao priliku.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Vojvotkinja od Kembridža ponovo je bila veoma suptilno našminkana, a fanovi britanske kraljevske porodice primetili su još nešto — Vilijam i ona su blago preplanuli, što znači da i te kako uživaju u čarima leta i slobodnom vremenu na svom imanju.

 

 

makonda-tracker