NJEN IZBOR - LEPRŠAVOST!

STOJI I MRŠAVICAMA I ONIMA KOJE KRIJU VIŠAK: Kraljica Leticija u očaravajućoj letnjoj haljinici za sve prilike (FOTO)

0

Možemo da je zamislimo i na plaži i na poslovnom sastanku, pa čak i na crvenom tepihu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su nakon perioda samoizolacije zbog pandemije virusa korona i veoma teške situacije u njihovoj zemlji neko vreme uglavnom posećivali Madrid i okolinu, španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija uputili su se u Sevilju i Kordobu.


Kraljevski par juče je započeo malu turneju po španskim pokrajinama, posetili su Stari grad u Kordobi, imali poslovni sastanak s privrednicima, obišli jednu firmu u kojoj se proizvode zaštitne maske, a uspeli su i da prošetaju po toplom danu. Kraljica je za ovu priliku odabrala idealnu odevnu varijantu, koja joj je pomogla da bude prikladno odevena za svaki od susreta, ali i da joj bude prijatno usred vrelog španskog leta.

 


Felipeova lepa izabranica odabrala je, naime, lepršavu i blago plisiranu midi haljinu, a ponovo je pokazala koliko je odana kreatorima iz svoje zemlje jer je reč o modelu s potpisom Adolfa Domingeza. U pitanju je jednostavan, ali veoma zanimljiv model u plavim tonovima koji otkriva ramena i tankim kaišićima se vezuje ispod grudi zbog čega je uzuzetno prijatan u svom donjem delu, ali pruža i mogućnost da se sakriju eventualni višak u predelu kukova, stomaka i zadnjice. Nije da je to da Leticiji potrebno, ali svakako je bio prijatan izbor za kraj juna.


Kao i pre nekoliko dana, Leticija je obula svoje stare dobre espadrile modne kuće Macarena s podignutom petom, a zanimljivo je da ju je kombinovala s lepezom slične nijanse, dok je kosu podigla u rep.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Naravno, kao i uvek kad kraljevska porodica napusti palatu Zarzuela, Felipe VI i Leticija nosili su zaštitne maske.

 

 

makonda-tracker