prvi put u javnosti od početka epidemije

JE LI PRINCEZAMA UOPŠTE DOZVOLJENO OVO?! Kejt Midlton u nesvakidašnjem izdanju koje ne može svako da iznese

0

Vojvotkinja od Kembridža ne mora da obuje cipele sa štiklom i obuče elegantnu haljinu s potpisom prestižnih dizajnera da bi ostavila snažan utisak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam i svoj posao obavljaju od kuće zbog pandemije virusa korona, ali lepa vojvotkinja rešila je da i lično ode u jednu posetu. Obišla je Garden centar Fakenham u Norfolku, u blizini Vilijamovog i njenog imanja Anmer hol, u kojem borave već tri meseca.

 

Ako ste mislili da je za prvi izlazak pred foto-reportere nakon duže pauze pripremila neki glamurozan izgled kakav obično zamišljamo kad neko pomene princeze, moraćemo da vas razočaramo: Kejt se pojavila u izdanju u kakvom retko možemo da vidimo pripadnike kraljevskih porodica.

 

Midltonova se opredelila za vrlo ležeran stil, kakav nismo navikli da viđamo na pripadnicama kraljevskih porodica. Ponela je, naime, skinny pantalone brenda Massimo Dutti, koje je kombinovala s maslinastozelenim platnenim patikama s gumenim đonom koje nose potpis kuće Superga i koje se prodaju za nešto man je od 60 evra. Ovaj jednostavan i svakodnevni izgled upotpunila je lanenom košuljom u svetloplavoj nijansi koju potpisuje modna kuća Jaeger, a tu je i vodootporni lovački prosluk švedskog brenda Fjallraven.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

U ovako jednostavnoj kombinaciji njen skupoceni nakit pomalo je štrčao, ali je Kejt sve iznela s neverovatnom ležernošću i stilom. Zato je zaljubljenice u modu i obožavaju!

 

 

makonda-tracker