anketa

ILI IH OBOŽAVAJU ILI IH SE GNUŠAJU! Kraljica Leticija štikle zamenila cipelama koje su podelile zaljubljenice u modu

0

Supruga španskog kralja Felipea Vi vratila se na posao nakon izolacije i kritične faze pandemije i ponovo privlači pažnju svakom odevnom kombinacijom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije i kralj Felipe posetili su pre nekoliko dana najveću madridsku pijacu i obišli skladišta, razgledali voće i povrće i razgovarali s prodavcima o tome kako je pandemija virusa korona uticala na njihov posao.

 


Iako suprugu španskog kralja obično viđamo u klasičnim salonkama, budući da se ova poseta odvijala u ranim jutarnjim časovima, Leticija je za ovu priliku odabrala popularne oksfordice! Reč je o udobnim crnim cipelama marke Uterque koje je upotpunila strukiranim sivim blejzerom Karoline Herere, crnom bluzom i crnim pantalonama. Konkretan model koji je kraljica ponela krasi blok-peta, kao i nešto puniji đon.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Inače, ovaj model ženskih cipela važi za obuću koju dame ili obožavaju i pokušavaju da nose što češće jer su izuzetno udobne ili im se uopšte ne dopadaju jer nisu atraktivne kao salonke ili, recimo, baletanke.

 

 

 

makonda-tracker