modno savršenstvo

LUDO SU SE ZABAVILI: Kejt i Vilijams priredili UZBUDLJIVO iznenađenje, ali sve oči su uprte samo U NJENU HALJINU

1


Budući kralj i kraljica Velike Britanije misle u ovim teškim trenucima na one koji su najugroženiji, pa su rešili da ih razgale

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža iznenadili su medicinsko osoblje i stanare u jednom domu za starija lica ranije ove nedelje tako što su putem video-poziva učestovovali u njihovoj igri bingo!

 

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton odlučili su ulepšaju dan starima u Kardifu, pa su se iznenada pojavili na ekranu dok su se oni zabavljali, a zatim iz minijaturnog bubnja u svojoj sobi izvlačili loptice s brojevima. Par je potom lično čestitao pobednici – izvesnoj gospođi Džoan, a sve vreme su bili odlično raspoloženi i šalili se.

 

foto: Profimedia

Međutim, modnim portalima najviše pažnje je, naravno, privukao Kejtin odabir odeće za ovu priliku. Iako „radi od kuće“, Vilijamova draga je tokom svih svojih video-uključenja do sad bila na visini zadatka i doterana kao da je lično prisustvovala brojnim događajima, pa je tako bilo i ovoga puta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

 

Zanimljivo je da je vojvotkinja ponovo odlučila da „reciklira“ komad koji jne već nosila, pa se tako pojavila u haljini brenda L.L. Bennett. U pitanju je model koji je imala na sebi tokom jednog prošlogodišnjeg polo meča, kao i kada je bila u žiriju jednog baštenskog takmičenja.

 

Evo kako je ona izgledala u njoj prošlog leta

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker