nose se u baš svakoj prilici

NOSIĆETE JE DO JESENI – A I TAD ĆE VAM NEDOSTAJATI! Pre leta OBAVEZNO nabavite bar jednu ovakvu haljinu

0

Proteklih godina, nijedna prolećna i letnja sezona nije mogla da prođe bez velikog povratka ovog trendi komada

foto: Profimedia
foto: Profimedia



Lepo vreme znači da se vraćaju mini-haljine, kratke suknje i  šortsevi, ali i nešto sasvim suprotno – lepršavo i dugačko! Naravno, reč je o maksi-haljini, jednom od najpopularnijih letnjih trendova i jednom od naših najpouzdanijih modnih saveznika.


Ona se lako kombinuje, stoji maltene svakoj građi, zahvaljujući laganim materijalima od kojih se pravi čini da vreli dani budu prijatniji, a omogućava i da sakrijemo eventualni nedostatak ili višak na kukovima ili butinama.

 

S obzirom na to koliko prednosti ovaj model ima, poželjno je da svaka žena u svom ormanu ima makar jednu maksi-haljinu, a bez obzira na to jeste li se opredelili za jednobojnu, šarenu, haljinu s floralnim ili etno motivima ili nekoga drugo upečatljivog dezena – nećete pogrešiti! Najbolje od svega je što gotovo da nema prilike u kojoj ovaj komad ne može da se nosi, pa će vam se višestruko isplatiti.

 

U galeriji pogledajte neke od najinteresantnijih modela koje smo videli na slavnim damama i potražite inspiraciju. Možda baš u nekoj sličnoj zablistate u narednim mesecima.

 

1 / 21 Foto: Profimedia
makonda-tracker