ODLIČNO STOJE SVAKOJ FIGURI

I TREND I UDOBNOST: Prvi izlazak kraljice Leticije otkad traje pandemija propratila je i MODNA LEKCIJA

0

Protekla dva meseca španski kralj Felipe i njegova supruga Leticija većinu poslova obavljali su u palati, a sada su rešili da pod maskama izađu „na teren“

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljevski par imao je radni sastanak s predstavnicima fondacije COTEC, čiji je Felipe VI predsednik, a oboje su, u skladu s aktuelnom situacijom, nosili zaštitne maske i rukavice.


Sve oči bile su uprte u kraljicu Leticiju, pre svega jer modni sladokusci neobično dugo nisu imali priliku da uživaju u njenim odevnim kombinacijama, a ona nije razočarala. Opredelila se za stroži blejzer od tvida, koji je spojila s crnim pantalonama i salonkama.

 


Donji deo njene odeće ovog puta je oduševio fanove stila kraljice Leticije od Španije jer je odabrala komad koji je veoma udoban i uvek trendi – reč je o modelu ravnih nogavica koji je nešto komotniji, a veoma je zahvalan za kombinovanje. Posebno je zanimljivo što je u pitanju komad koji krije eventualni manji višak kilograma i omogućava da se osećamo opuštenije i izgledamo veoma elegantno, naročito kada je reč o poslovnom stilu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker