za svaki stil

SAVRŠEN POKLON ZA SVAKU ŽENU: Obradujte vašu lepšu polovinu ovim kvalitetnim, ručno rađenim nakitom!

0

Većina žena iz kuće ne može da izađe a da nema bar nešto od nakita na sebi. Čak i jedne minđuše koje volite mogu da vam poprave raspoloženje. Bilo da ste u nekoj ležernoj ili poslovnoj kombinaciji, uvek možete da upotpunite vašu odevnu kombinaciju nakitom, a uz ovako unikatan nakit daćete svom stilu lični pečat.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Frida minđuše su ručno rađene minđuše sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Minđuše su upakovane u prelepu kutiju koja ponekad govori mnogo više od onoga što je u njoj. Biće odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami u svakom vašem važnom danu.

 

Ovaj model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu veću sivu kuglicu ispod i led plavi kamenčić koji prelama svetlost na kraju.

 

Poručite ovaj komad nakita od koga se nećete odvajati OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 ili 062/220-352 radnim danima.

 

foto: Promo

Ako volite da budete sofisticirane, ovaj model ima dve male bele biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju. Mogu biti odličan izbor za posebne prilike, a po ceni od 490 rsd poručite ih jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 ili 062/220-352 radnim danima.

 

foto: Promo

Ručno rađena narukvica od kože i pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića je nešto bez čega nećete moći zamisliti večernji izlazak. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit, poslovni, večernji, šik, praznični. Komad ovakvog nakita na vama i nijedan vam više neće biti potreban!

 

Ova narukvica je ljubičaste boje sa crnim duguljastim kamenom. Narukvica je upakovana u finu, elegantnu kutiju pa može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

 

Poručite ovaj elegantan komad nakita OVDE po ceni od 1.099 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 ili 062/220-352 radnim danima.

 

foto: Promo

Narukvica boje kože sa zmija šarom i okruglim providnim kamenom neće vas ostaviti ravnodušnom. Takođe može da se podešava kako vama odgovara oko ručnog zgloba. Ovu prelepu i nežnu narukvicu možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 ili 062/220-352 radnim danima, po ceni od 1.099 rsd.

 

foto: Promo

Ako ste ljubitelj kompleta i volite da vam se nakit slaže, imamo par predloga za vas. Rađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića. Svaki komad ovog nakita daje vašoj odeći posebnost i unikatan sofisticirani stil. Prikladan je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve. Sa ovim setom bićete odmah spremni za večernji izlazak, bez mnogo muke.

 

Ovaj komplet ogrlice i narukvice Dark Night rađen je od crnog pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Dužina ove ogrlice je 15 cm. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Možete ga poručiti OVDE po ceni od 2.100 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 ili 062/220-352 radnim danima.

 

foto: Promo

Frida komplet SNOW QUEEN inspirisan je snegom, pahuljama i bajkama. Rađen je od pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ove ogrlice je 45 cm i kada je stavite oko vrata, tačno je do dužine vašeg stomaka. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

 

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta. Može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

 

Ne čekajte da ponesete na sebi ovakav nakit koji nije previše nametljiv, a govori mnogo. Poručite ga OVDE po ceni od 2.100 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 ili 062/220-352 radnim danima.

 

foto: Promo

 

* Celokupnu ponudu nakita i ostalih proizvoda možete pogledati OVDE.

makonda-tracker