bez greške, za sve prilike

VIDI SE DA JE UČILA OD SESTRE: Pipa Midlton u kaputu u kakvom bi Kejt bacila modni svet na kolena!

0

Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža oduševila je modnu javnost interesantnim odabirom

foto: reuters
foto: reuters

Pipa Midlton, otkad je postala mama i na svet donela sina Artura, ne posećuje često društvene događaje, pa je predstavnici medija uglavnom mogu videti dok šeta s detetom.


Ipak, daleko od toga da mlađa sestra Kejt Midlton izlazi nehajno odevena! Svaka njena odevna kombinacija odiše elegancijom i lako je možemo zamisliti na nekom prestižnom događaju, a tako je i s interesantnim kaputom u kojem je viđena u Londonu pre desetak dana.

 


Pipa (36), ovog puta bez sinčića,viđena je kako hoda ulicom samo s ključevima i novčanikom u rukama, a izgledala je odlično u kratkim crnim čizmama dizajnera Stjuarta Vajcmana, helankama i crnoj rolci, koje je kombinovala s upečatljivim kaputom. U pitanju je model jednog pristupačnijeg brenda, a Midltonova je za njega izdvojila 140 funti, odnosno oko 154 evra. Od aksesoara vrednih pomena, tu su naočare za sunce s potpisom kuće Zanzan, inače njene omiljene.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Interesantno je da je Pipa odabrala kaput u jednoj od omiljenih boja njene sestre Kejt, a i samu vojvotkinju smo nedavno videla u sličnom komadu!

 

 

makonda-tracker