one ne greše

KOJA ODEVNA KOMBINACIJA SE VAMA VIŠE DOPADA? Brižit Makron i kraljica Leticija u modnom okršaju koji je Evropa čekala

4

Prva dama Francuske i kraljica Španije, dame o čijem stilu se priča, sastale su se u Parizu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na ceremoniji održanoj na prvom obeležavanju Evropskog dana žrtava terorizma u Francuskoj imali smo priliku da na jednom mestu vidimo Emanuela Makrona sa suprugom Brižit i španskog kralja Felipea VI sa svojom izabranicom kraljicom Leticijom.

 

Budući da se radi o dvema damama čija je svaka odevna kombinacija modna vest dana, zaljubljenice u poslovni stil jedva su čekale da gospođa Makron i španska kraljica stanu rame uz rame. Obe su se opredelile za stroži i svedeniji izgled kojim su, u skladu s prilikom, dominirali tamni tonovi.

 

 

Brižit Makron izgledala je sjajno u tamnoplavom kaputu s dvorednim kopčanjem i belom bluzom s polurolkom i efektnim karnerima, koje je kombinovala sa crnim pantalonama ravnog kroja i gležnjačama pune pete. Španska kraljica Leticija odabrala je, s druge strane, koju nijansu svetlije tamnoplavo odelo, koje je nosila s jednostavnom teget bluzom i salonkama plave boje. One je svoj look upotpunila bisernom ogrlicom i za ovu priliku odlučila da podigne kosu u poslovnu punđu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker