ne štedi

TOKOM TRI DANA JE NOSILA ODEĆU VREDNU 30.319 EVRA: Kejt Midlton bacila Irsku na kolena svojim modnim izborima (FOTO)

0

Modni sladokusci oduševljeni su odevnim kombinacijama koje je supruga princa Vilijama ponela tokom trodnevne turneje kroz Irsku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam danas završavaju svoju posetu Irskoj, a zaljubljenici u modu sumiraju utiske nakon svih modnih poslastica koje nam je buduća kraljica priredila.

 

Midltonova je nosila komade različitih dizajnera, a navodno njihova ukupna vrednost iznosi 26.420 funti, odnosno 30.319 evra! Kako piše Dejli mejl, Kejt smo videli u modelima koje potpisuju kuće Ketrin Voker i Oskar de la Renta, ali i u komadima nešto pristupačnijih brendova.

 

Ona je, međutim, ponela i odeću novijih dizajnera, a među njima je trendi novi brend The Vampire‘s Wife. Ništa manje nije privukao njen izbor nakita, a najsnažniji utisak ostavile su skupocene minđuše juvelirske kuće Asprey Daisy Heritage, vredne čak 17.300 funti, tj. 19.871 evra.

 

Interesantno je to što je Midltonova, u skladu sa svojom malom tradicijom da nosi boje i dezene inspirisane kulturom zemlje u kojoj boravi, uglavnom oblačila komade u zelenim tonovima, a u galeriji možete pogledati sve što je supruga princa Vilijama nosila proteklih dana.

 

1 / 26 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker