streetstyle

MOŽEMO DA JE KOPIRAMO U GOTOVO SVAKOJ PRILICI: Dženifer Lopez u trendi kombinaciji koja je očarala devojke širom planete

3

Popularna pevačica i glumica uživala je u kupovini u Majamiju, a njeno odlično raspoloženje odrazilo se i na njen stil

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok uživa u jednoj od najuspešnijih godina u svojoj pevačkoj i glumačkoj karijeri, ali i na privatnom planu, Džej Lo ne skida osmeh s lica.

 

Lepotica portorikanskog porekla viđena je juče u Majamiju, gde su paparaci uspeli da je uslikaju između poslovnog sastanka i šopinga, a mnogima je zapao za oko njen interesantan odevni stil.

 

Pevačica i glumica ponela je majicu brenda Coach, koji odnedavno reklamira, a u pitanju je model svetloroze boje koji krasi aplikacija s likom njene koleginice i Njujorčanke Barbre Strajsend. Džej Lo je preko nje obukla strukirani blejzer s dvorednim kopčanjem i zlatnim dugmićima, kao i svetle farmerke koje ističu njenu besprekornu figuru.

 

S obzirom na to da je ovo izdanje nešto ležernije, Dženifer ga je upotpunila patikama, ali ne bilo kakvim: one su ukrašene efektnim detaljima koji sjajno upotpunjuju njen look. Od aksesoara, tu su sitnice koje su proteklih godina postale njen zaštitni znak — poveće alke i zanimljive naočare za sunce.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker