o njima i dalje svi bruje

ODEĆOM UPUTILI JASNU PORUKU! Megan i Hari PRVI PUT ZAJEDNO u Britaniji nakon skandala, svi pričaju o tome šta su obukli

2

Nakon što su se povukli s funkcije viših članova kraljevske porodice, princ Hari je u dva navrata bio u rodnoj Engleskoj, dok je Megan sa sinom Arčijem boravila u Kanadi — sve do sad!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvi put nakon zvaničnog istupanja iz kraljevske porodice, vojvoda (36) i vojvotkinja (38) od Saseksa zajedno su se pojaivli na nekom javnom događaju u Velikoj Britaniji, a odabrali su dodelu nagrada Endevor, priznanja koje dobijaju ranjeni ili oboleli pripadnici vojske koji su prošle godini ostvarili zapažene rezultate u sportu ili avanturizmu.

 

Ono što je privuklo mnogo pažnje javnosti čim su se fotografije srećnog para pojavile na internetu jeste njihov izbor odeće. Oboje su se, naime, pojavili u plavoj boji, pa se spekuliše da su želeli da poruče kako se oni drže zajedno.

 

Dok je Hari izgledao sjajno u plavom odelu, sa svetloplavom kravatom i izrazuto svetlom nijansom plave košulje, njegova supruga Megan Markl sve je očarala poslovnom midi haljinom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Reč je o pencil modelu plave boje koji potpisuje Viktorija Bekam i za koji je izdvojila 1.285 dolara, a vojvotkinja i bivša glumica kombinovala ju je sa špicastim cipelama kuće Manolo Blahnik i interesantnom clutch tašnicom Stele Mekartni.

 

 

makonda-tracker