ikona stila

U PALATU ZARZUELA JE STIGLO PROLEĆE! Kraljica Leticija u još jednoj VELIČANSTVENOJ kombinaciji očarala Španiju

1

Kraljevski par još jednom je otvorio vrata svoje madridske palate, a supruga kralja Felipea VI ponovo je pokazala predivnu odevnu kombinaciju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije (47) i kralj Felipe (52) ugostili su predstavnike medija njihove zemlje u okviru obeležavanja 30 godina od osnivanje Atresmedije, jedne od najvećih medijskih kuća u Španiji.

 

Šarmantna kraljica, koja je i sama godinama radila kao novinar i rado prisustvuje skupovima u čast ovoj profesiji i njenim bivšim kolegama, izgledala je očaravajuće na ovom prijemu i ponovo pokazala kako poslovni stil može da bude razigran i zabavan.

 

Leticija je, baš kao i pre nekoliko dana, ponela cvetni dezen, ovog puta na laganoj bluzi čiji se nešto kraći rukavi šire u zvono i zatvorena je oko vrata. Reč je o modelu brenda Indi & Cold za koji je potrebno izdvojiti 65 evra, u skladu s modnim navikala kraljice Leticije da ne troši previše novca za odeću kada to nije neophodno.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Atraktivna supruga kralja kombinovala ju je s jednostavnim crnim pantalonama i elegantnim salonkama crne boje, a posebno interesantan detalj njene kombinacije su viseće minđuše i efektan prsten koji je nosila na kažiprstu.

 

 

makonda-tracker