ne haje za komentare

NI MNOGO MLAĐE SE NE BI USUDILE: Brižit Makron u kombinaciji koja PRKOSI SVIM PRAVILIMA izgleda kao milion dolara

2

Ona ima 66 godina i stas i modnu smelost dvadesetogodišnjakinje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Francuske Brižit Makron ugostila je početkom meseca u Jelisejskoj palati suprugu argentinskog predsednika Fabiolu Janez.

 

Izabranica Emanuela Makrona odabrala je za ovu priliku i više nego zanimljivu odevnu kombinaciju, kojom je uspela da prekrši nekoliko tabua.

 

Prvo iznenađenje koje je prva dama Francuske priredila obožavaocima njenog stila jeste to što je ponela haljinu i kaput u identičnoj boji, a već sledeće je sama nijansa koju je birala! U pitanju je i te kako efektna ljubičasta boja, koja ostavlja snažan utisak, a ovaj nesvakidašnji komplet potpisuje Luj Viton, jedna od kuća čije modele Makronova najradije nosi.

 

Uvek nasmejana domaćica Jelisejske palate opredelila se za zatvorenu haljinu A-kroja koja doseže nešto iznad kolena, dok njen kaput krase dvoredno kopčanje i neobična dugmad.

 

Novo iznenađenje stiglo je u vidu činjenice da je supruga francuskog predsednika, iako je februar, odlučila da kratku haljinu nosi bez čarapa, a na golu nogu obula je klasične crne salonke s visokim potpeticama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Što se tiče nakita, slavna Brižit ponela je nekoliko srebrnih narukvica i upadljiv prsten neobičnog oblika.

 

Gola noga, mini-haljina, upečatljive boje… sve je to nešto što mnogo mlađe žene možda ne bi smele ili umele da nose, ali u pitanju je uvek hrabra i samopouzdana Brižit Makron!

 

 

makonda-tracker