nema mane

KIŠA DIJAMANATA NA NJENIM SAVRŠENIM NOGAMA: Adrijana Lima ostavila planetu BEZ TEKSTA ovim moćnim izdanjem

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Tesa

10-02-2020 17:16h
Ogoleli su sve te ,,manekenke ,,kao obicne kurtizane.

Nesa

10-02-2020 17:53h
@Tesa
Tacno tako posle onog Epstajna otkrili su da je Victoria sikret samo leglo trgovine devojkama i prostitucije,vlasnik Wexler direktno je bio povezan sa Epstajnom a nedavno su Bela Hadid i ostale manekenke objavile zlostavljanje sa drugim direktorom Viktorija sikreta.Leglo najmracnijih perverzija i zla.

Rista

10-02-2020 17:17h
Istrosena .

Marija

10-02-2020 17:57h
Sta tu ima lepo ,izoperisana ,razvedena sa desetinama partnera dve cerke koje nemaju nikakav uzor.......

Leo

10-02-2020 21:13h
Dosla da upeca novi plen.

Jeca

12-02-2020 01:37h
Meni ona divno izgleda. I ova haljina je za desetku. Istrosena? O cemu pricate?! A poenta teksta i nije o moralu i privatnom zivotu (svecu joj ne drzimo, pa zato i ne treba nos da zabadamo u ono sto nas se ne tice), vec o izgledu i haljini.

x

20-02-2020 13:26h
Kapitalistička glupost kao i sve uostalom što dolazi sa zapada, ta kultura, nemanje ideja, ništa ama baš ništa novo,usled velikog bogatstva, a bespotrebnog.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: