foto

JOŠ VIŠE ZVEZDA, JOŠ LEPŠE HALJINE: Žurka posle dodele Oskara privukla još više pažnje, evo i zašto

0

Pred dodelu Oskara imamo priliku da vidimo različite stilove i odevne varijante, ali slavni su tada obično nešto konzervativniji. Međutim, za afterparty se nisu suzdržavali!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pred ceremoniju 92. dodele Oskara, Skarlet Johanson nam je pokazala tetovaže na leđima, a na žurki magazina Vanity Fair, koja se tradicionalno održava kasnije u toku noći, imali smo retku priliku da vidimo tetovažu ptice ispod njenih grudi.

 

Nije Skarlet jedina: njene slavne kolege i brojne muzičke zvezde i supermodeli koji nisu dobili pozivnicu za dodelu Oskara obično se opuste na ovoj žurki, pa nam pokažu još interesantnije i, često, smelije i provokativnije toalete nego što smo videli na crvenom tepihu u Dolbi teatru.

 

Tako smo dobili priliku da uživamo u pogledu na Kejt Bekinsejl kao sinonim za strast crvenoj haljini, Hejli Biber u providnoj crnoj toaleti, Krisi Tajgen u nečemu što bi moglo da prođe i kao haljina za plažu da nema efektnog plašta, trudnu Sijaru u modelu s provokativnim šlicem i s prozirnom toaletom, Sofiju Vergaru u stilu dvadesetih godina prošlog veka, Emili Ratajkovski golog stomaka, Džesiku Albu standardno veličanstvenu, Kanjea Vesta kako ne može da odoli svojoj supruzi Kim Kardašijan, Kajli Džener kako u senku baca mnogo veće zvezde, Keri Vašington u kombinacij kakva se ne viđa često u ovakvim prilikama, ali daleko od toga da je to sve…

 

Uživajte u galeriji!

 

1 / 16 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker