bomba

NIJE MOGAO DA SKINE RUKE S NJE: Kim Kardašijan u VRELOM i SMELOM izdanju kojem Kanje Vest nije mogao da odoli (FOTO)

0

Dok su desetine foto-reportera stajale ispred njih, popularni reper i njegova supruga razmenivali su nežnosti, a kad vidite kako je Kim izgledala — razumećete i zašto

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako nisu bili među zvanicama 91. svečane ceremonije dodele Oskara, Kim Kardašijan i Kanje Vest ponovo su bili najveće zvezde tradicionalne žurke koju posle dodele prestižnih filmskih priznanja organizuje magazin Vanity Fair.

 

Par nije razočarao — očigledno su se dugo i vredno pripremali da zasijaju na crvenom tepihu i to im je i te kako pošlo za rukom.

 

 

Kim Kardašijan (39) spremila je za ovu priliku još jednu toaletu koja ističe njenu figuru. Reč je o haljini koja se sastoji iz veoma uskog korseta (ne sumnjamo da je nosila jedan od svojih omiljenih steznika) i suknje koja prati liniju tela sve do kolena, odakle se širi u netipičan sirena-kroj. To, naravno, znači da je njena pozadina istaknuta, kao i obično, a haljinu krasi i nešto smeliji dekolte, mada smo sinoć videli i mnogo hrabrije.

 

foto: Profimedia

Njen dragi Kanje Vest je poneo crne kožne pantalone i sako bez košulje, koje je kombinovala s dubokim bež čizmama od prevrnute kože, a bio je veoma opušten kada je birao zlatni nakit.

 

Ipak, zvezda je bila Kim, kojoj reper i dizajner nije mogao da odoli, pa ju je sve vreme držao za ruku, mazio je, a u jednom trenutku se prepustio strastima, pa ju je i poljubio.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker