MISLILA JE NA SVAKI DETALJ

KOPIRAĆETE JE VEĆ ZA DAN ZALJUBLJENIH: Kejt Midlton u izdanju koje dokazuje da poslovni stil ne mora da bude dosadan

1

Vojvotkinja od Kembridža vratila se svojim dužnostima i poslovnom stilu nakon kratkog izleta u glamuroznu haljinu za crveni tepih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dva dana nakon svečane ceremonije dodele BAFTA nagrada, na kojoj je prošetala crvenim tepihom u izdanju u kakvom je retko viđamo, supruga princa Vilijama vratila se kraljevskim obavezama.

 

Vilijam i njegova izabranica posetili su danas Mambls, gradić u Velsu, gde su razgovarali s radnicima Kraljevske nacionalne ustanove za spasavanje brodova. Vojvotkinja od Kembridža odabrala je za ovu priliku interesantnu zimsku odevnu varijantu kojom je nastavila svoj novi trend za svaku kombinaciju začini nekim upečatljivim detaljem.

 

 

Midltonova je ponela maksi-kaput s dvorednim kopčanjem modne kuće Hobbs, koji je kombinovala sa crvenom haljinom i crvenom clutch torbicom marke Mulberry, a tu je i crvena marama s ukrasima u vidu belih srca koju potpisuje Beulah. Interesantnu kombinaciju vojvotkinja je upotpunila parom čizama koji spada u njene omiljene, a reč je o jednostavnom modelu crne boje. U pitanju je izdanje koje bi odlično izgledalo za, recimo, izlazak za Dan zaljubljenih, pre svega zahvaljujući dezenu marame.

 

Evo kako je to izgledalo.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker