streetstyle

3 SPEKTAKULARNE KOMBINACIJE ZA KRATKO VREME: Vredelo je čekati da se Blejk Lajvli vrati s porodiljskog odsustva!

0

Popularna glumica prekjuče je prošetala crvenim tepihom prvi put nakon trećeg porođaja, a već juče i danas neumorno je pozirala, i to u fenomenalnim odevnim varijantama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna glumica koja trenutno promoviše svoj novi film The Rhythm Section u narednom periodu nadoknadiće nekoliko meseci tokom kojih se držala podalje od javnosti.

 

Nakon nekoliko bezbrižnih sedmica uživanja sa suprugom Rajanom Rejnoldsom i njihovim ćerkama (pol i ime trećeg deteta se i dalje kriju, ali mnogi veruju da se glumac odao na Tviteru), Blejk se vratila poslovnim obavezama, a čini se i da je „jača nego ikad“!

 

Nakon fenomenalnog povratka na crveni tepih pre dve večeri, Blejk je krenula da obilazi najgledanije emisije radi promocije svog novog filma, a sezonu je otvorila gostovanjem u emisiji Good Morning America, u kojoj se pojavila u interesantnoj kombinaciji žute boje. Glumica je ponela dubok šorts, i to s belom košuljom i efektnim prslukom, a tu je interesantan maksi-kaput modne kuće Fendi. Da ne bude sve monotono (ako je to sa žutom bojom uopšte moguće!), tu su tamnobraon čizme s visokom potpeticom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Po završetku intervjua, Lajvlijeva je iz zgrade izašla u potpuno drugačijem autfitu: plavom teddy kaputu, svetloplavoj haljini s belim cvetićima i interesantnim salonkama, a da je mislila na svet pokazuje činjenica da je i nakit prilagodila preobuci, pa su tu masivna plavozelene minđuše.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Bela košulja iz prve odevne kombinacije ponovo se vratila ubrzo potom, opet zakopčana do grla, ali obog puta us poju s dubokom crnom midi-suknjom, efektnim šeširom crne boje i pomalo edgy čizmama.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Lepo je ponovo te videti, Blejk!

 

 

makonda-tracker