foto

I POSLOVNI STIL MOŽE DA BUDE SEKSI! Kloi Kardašijan u haljini kakvu još nismo videli čini da kalifornijske ulice GORE

0

Najmlađa od sestara Kardašijan sve češće ukrade slavu sestrama na crvenom tepihu, ali i u svakodnevnim kombinacijama i te kako ume da pokaže da ima izvanredan modni ukus —i savršeno telo koje sve može da ponese!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kloi Kardašijan (35) očigledno vredno radi na daljem razvoju svoje karijere, a dok ne dođe trenutak da otkrijemo šta nam novo sprema poslovna imperija Kardašijan-Džener uživaćemo u paparaco fotografijama slavne lepotice na putu ka poslovnom sastanku.

 

 

Kloi je danas uslikana u kalifornijskom Kalabasasu, gde je na putu ka novim pregovorima s brendom Good American izgledala spremno za pistu! Kardašijanova je ponela poluprovidnu crnu bluzu, u kombinaciji s najinteresantnijom mini-haljinom koju smo videli u poslednje vreme. Reč je o modelu krojenom poput dužeg blejzera, a krase ga upečatljivi reveri i vertikalne pruge.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Poznata lepotica kombinovala je ovaj provokativni komad s belim patikama i tamnozelenom torbom, a tu su i naočare za sunce koje pomalo podsećaju na stil njene majke Kris. Što se tiče frizure, Kloi je jedan deo kose podigla u visok rep, dok donji pada na ramena.

 

Članica klana Kardašijanovih je tokom sastanka podelila Instagram Story kojim je otkrila da u tom trenutku bira boje, a mi jedva čekamo da vidimo šta nam je to Kloi novo priprema.

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker