inspiracija

KRADEMO MODNE IDEJE OD KEJT MIDLTON: Jednostavna i moćna kombinacija za sve prilike (FOTO)

0

Vojvotkinja od Kembridža iznenada se pojavila u jednom londonskom vrtiću i ponovo sve očarala

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama radi više nego ikad! Otkako su njen dever princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili da se odreknu svojih kraljevskih povlastica i dužnosti, Kejt Midlton maltene svakog dana posećuje fondacije, bolnice, obrazovne ustanove, udruženja i ostale organizacije i institucije čiji je pokrovitelj, i to širom Britanije. Danas je, međutim, odlučila da bude u komšiluku, pa je iznenadila posetom jaslice i predškolsku ustanovu Stockwell Gardens Nursery u Londonu.

 

 

Kao i uvek, odlično raspoložena, vojvotkinja od Kembridža pojavila se u izuzetno zanimljivoj odevnoj kombinaciji, koju čine jednostavan tamnoplavi kaput s dvorednim kopčanjem, crne pantalone, par njenih omiljenih i udobnih crnih čizama, a tu je i krem bluzica koja izgleda veoma interesantno u kontrastu s tamnijim kaputom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Britanski modni portali dodaju da je lepa Kejt nosila minđuše jednog veoma pristupačnog ostrvskog brenda, što u poslednje vrme često čini, ali je njen najveći ukras bio osmeh, koji nije skidala.

 

U pitanju je krajnje jednostavna kombinacija koju možemo da zamislimo u brojnim prilikama i koja odlično pristaje vojvotkinji Kejt.

 

 

makonda-tracker