blista

NIJE NI ČUDO ŠTO JE SUPRUG GLEDA KAO BOGINJU: Blejk Lajvli prvi put na crvenom tepihu posle trećeg porođaja!

0

Svakih nekoliko godina, glumica skokne na kratko porodiljsko odsustvo i vrati se munjevitom brzinom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su zajedno od 2011, a u braku od 2012. godine, Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli uvek izgledaju zaljubljeno kao da su se nedavno sreli.

 

Glumački par nedavno je, u potpunoj tajnosti, dobio treće dete, nakon čega se Blejk odmarala, uživala sa svojom porodicom i nismo je mnogo gledali u javnosti, a nijednom na crvenom tepihu. Ipak, zbog premijere njenog novog filma The Rhythm Section Blejk je morala da iz udobne odeće za mame uskoči u elegantnu toaletu i prošeta crvenim tepihom, što je ona učinila bez imalo muke i još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najlepših u Holivudu.

 

Tridesetvogodišnja glumica ponela je za ovu priliku crnu haljinu od pliša, koja podseća na duh starog Holivuda, pre svega zbog činjenice da otkriva ramena i ima upečatljiv dekolte srcastog oblika. Lajvlijeva je ponela i interesantne rukavice, kožne čizme Lubuten, a tu su i ništa manje zanimljivi komadi nakita: rasparene minđuše i masivna ogrlica koju krasi smaragd.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ona je ovog puta crvenim tepihom prošetala bez supruga Rajana Rejnoldsa, koji ne krije da je sve zaljubljeniji u svoju lepu suprugu. Kako je jednom prilikom istakao, ne voli javne izjave ljubavi, ali mora da podeli svoja osećanja prema Blejk.

 

Nisam od onih koji daju bljutave izjave o svojim osećanjima na ovaj način, ali otkad smo dobili bebu, zaljubio sam se u svoju suprugu više nego ikad ranije u životu, nisam mogao da poverujem — bio je iskren Rajan.

 

 

makonda-tracker