proračunato ili ne?

MODEL OD 2.000 DINARA OČARAO BRITANKE: Dok Megan osuđuju zbog trošenja, Kejt Midlton oduzima dah u pristupačnoj haljini

3

Dok njeni sunarodnici okreću leđa Megan Markl (između ostalog) zbog trošenja novca na skupocene toalete i torbe, vojvotkinja od Kembridža je, slučajno ili ne, odabrala i te kako pristupačan komad!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prilikom prvog zvaničnog pojavljivanja princa Vilijama i Kejt Midlton nakon afere Megzit i po povratku na njihove službene dužnosti nakon praznika, svet je bio očaran efektnim kaputom Aleksandra Mekvina koji je vojvotkinja od Kembridža ponela.

 

Ipak, nakon što su se pojavile fotografije supruge drugog u liniji za britanski tron bez pomenutog kaputa, modni sladokusci kojima je ekonomičnost važan adut su još više oduševljeni! Kejt Midlton odabrala je, naime, veoma pristupačnu haljinu jedne poznate modne marke koja je trenutno na sniženju i može se pazariti za svega 15 funti, odnosno 2.000 dinara!

 

Koliko Britanke cene suprugu princa Vilijama i njen stil govori to što je — samo tri sata nakon Kejtinog pojavljivanja u Bredfordu u ovom modelu — simpatična karirana haljina kojom dominira siva boja rasprodata!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

U pitanju je model s dugačkim i blagim puf-rukavima, koji doseže nešto ispod kolena i krasi ga efektna mašna. Kejt ga je kombinovala sa crnim salonkama pune pete modne kuće Đanvito Rosi, koje je i ranije nosila, a tu su i kožna torbica marke Aspinal i viseće minđuše brenda Zeen.

 

Već smo pomenuti da je Midltonova preko haljine nosila kaput Aleksandra Mekvina, a reč je o strukiranom maksi modelu sečenom u predelu struka sa zanimljivim lažnim džepovima i nevidljivim kopčanjem.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Pristupačno, trendi, poslovno — baš onako kako Britanci žele da vide svoju buduću kraljicu!

 

 

makonda-tracker