smela

NIŠTA ŠOKANTNIJE NISMO VIDELI NA CRVENOM TEPIHU: Glumica umesto bluze obukla DIJAMANTE i ostavila sve bez reči (FOTO)

1

Atraktivna glumica ponela je kombinaciju koja malo toga prepušta mašti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Po 77. put sinoć je u Los Anđelesu odžana ceremonija dodele Zlatnih globusa, nagrade koju dodeljuju strani novinari akreditovani u Holivudu.

Holivudske lepotice prošetale su crvenim tepihom hotela Beverli Hilton u raskošnim toaletama s potpisom čuvenih modnih kuća.

 

Neke su pobrale sve pohvale modnih stručnjaka, dok se se neke našle na meti kritika. Pored Dženifer Lopez, koja je izazvala burne komentare na društvenim mrežama, danas se dosta govori i o glumici Keri Vašington. Ako je “Dženi iz bloka” igrala na kartu ljupkosti, Keri je na umu imala nešto drugo. Više nego izazovna kreacija koja gotovo ništa ne prepušta mašti pripada pre-fall kolekciji brenda Altuzara.

 

Ipak, nisu suknja i blejzer ono što je privuklo pažnju javnosti. Umesto topa, košulje, bluze ili bilo koje vrste “gornjeg” dela odeće, Keri je nosila samo dijamantski nakit koji je bio prčvršćen za suknju.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Da je čvrsto rešila da privuče pažnju na crvenom tepihu i istakne sve svoje atribute, dokaz je i visok šlic...

 

Stilista koji je "pomogao" glumici oko ovog izazovnog stajlinga je Lou Rouč, čuveni dizajner koji oblači Ritu Oru, Tajru Benks i mnoge druge poznate ličnosti.

 

 

makonda-tracker