predivno

KROJEN JE SAMO ZA NJU, SAMO ZA OVU PRILIKU: Kaput Kejt Midlton koji pomera granice mode u kraljevskoj porodici (FOTO)

1

Britanska kraljevska porodica prisustvovala je tradicionalno juče božićnoj misi u sandringemskoj crkvi Svete Marije Magdalene, a tom prilikom pokazala je izuzetan komad.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža stigla je na službu u društvu supruga princa Vilijama i njihovo dvoje starije dece — princa Džordža i princeze Šarlot, a tu su bili i princ Čarls i princeza Kamila Parker, kao i princeza Ana i kraljica Elizabeta Druga.

 

Mediji javljaju da su najviše pažnje privukli najmlađi, kao i da je princeza Šarlot sve nasmejala jer je bila opuštena, grlila se s okupljenima, ali i bila veoma nestašna, pa je mama Kejt morala da je smiruje. Međutim, za modne sladokusce, zvezda ovog događaja bila je upravo Kejt Midlton, koja je sve očarala novim modnim izborom.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ona se, naime, pojavila u kaputu s dvorednim kopčanjem koji potpisuje dizajnerka Ketrin Voker i koji je izrađen specijalno za ovu priliku. Reč je o komadu rađenom po uzoru na čuveni model Larissa, i to od mohera, a tu su i dodaci od veštačkog krzna koji su vojvotkinjinom kaputu dali dašak ruskog stila. Britanski mediji javljaju da je Kejt Midlton nosila i haljinu Majkla Korsa, cipele Emi London i šešir Silvije Flečer.

 

 

makonda-tracker