trik je u detaljima

BUDITE POSEBNE I IZGLEDAJTE FANTASTIČNO: Ovi komadi garderobe i nakita će upotpuniti vaš jedinstveni stil!

0

Svaka žena kroz garderobu i nakit pokazuje svoj jedinstveni stil. Uvek smo u potrazi za posebnim komadima kojima bismo upotpunile odevnu kombinaciju. Sa unikatnim delovima garderobe i nakitom napravljenim od poludragog kamena, sigurno nećete pogrešiti. Izdvojili smo za vas najtraženije komade, a na vama je samo da odaberete idealnu kombinaciju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona, do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Košulju možete poručiti OVDE po ceni od 1.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

 

foto: Promo

Bela majica sa kratkim rukavima pripada grupi osnovnih odevnih komada koji bi trebalo da postoje u svakom ormaru. Toliko je nosiva u različitim situacijama i odevnim kombinacijama, da ćete uvek na nju moći da se oslonite kada želite da vam je udobno i da pritom izgledate moderno i šik.

Efektan natpis će privući pažnju i dati lični pečat vašem outfitu. Kombinujte je veoma lako sa džinsom u casual prilikama, ali i ispod sakoa za poslovne prilike. Veoma je popularna poslednjih godina u kombinaciji sa suknjama do ispod kolena.

 

Iskoristite popust i poručite OVDE svoj komad po ceni od 1.490 rsd, ili putem telefona na broj 011/4420-502.

 

foto: Promo

Bluza sa kratkim rukavima i veoma zanimljivim detaljem u vidu faltica na bokovima odličan je saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju.

 

Ovaj predivan model možete poručiti OVDE po ceni od 1.690 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502.

 

foto: Promo

Komad nakita koji se nosi uvek i svuda i koji se savršeno uklapa u sve outfite i aktivnosti tokom celog dana i večeri jesu minđuše. Veoma jednostavne i sofisticirane, manjeg formata, sačinjene od poludragog kamena crnog oniksa, koji je poznat kao kamen koji nosiocu daje iskrenost, oštroumnost i duhovnu snagu. Odličan je i kao vredan poklon za dragu osobu.

 

Uz svaki poručeni komad nakita dobija se vrećica od organdina za čuvanje i vlasnička kartica na kojoj je naznačen svaki kamen, kao i plemenita svojstva koja donosi.

 

Po ceni od samo 590 rsd možete ih poručiti telefonom 011/4420-502 ili OVDE

 

foto: Promo

Izuzetno lepa i elegantna narukvica je komad nakita kojim ćete se ponositi, jer na vašoj ruci izgleda predivno, a poludragi kamen od kog je napravljena utiče na vaš organizam. Ona je srednjeg formata, sačinjena od belog korala, crnog oniksa i hematita, oplemenjenih Swarovski kristalom koji je dragulj čistog luksuza. Beli koral donosi mir, radost i uživanje u životu, dok je crni oniks dragulj iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Hematit vam daje samopouzdanje, koji podstiče snagu volje.

 

Uz svaki poručeni komad nakita dobijate i karticu na kojoj je naznačeno koji se tačno dragulji sada nalaze u vašem vlasništvu.

 

Ovu narukvicu možete poručiti OVDE ili putem telefona 011/4420-502 po ceni od 1990 rsd.

 

foto: Promo

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

 

makonda-tracker