glamur i moć!

U RUKAMA JE DRŽALA — MILIJARDU DOLARA: Bijonse u glamuroznoj kombinaciji zbog koje ćete SIGURNO uzdahnuti (FOTO)

2

Reper Džej Zi i njegova fondacija Šon Karter priredili su dve gala večeri za prikupljanje sredstava za humanitarne akcije, a glavna zvezda bila je njegova supruga Bijonse.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna pevačica je za obe večeri odabrala seksepilne i veoma glamurozne odevne kombinacije, ali je ona koju je ponela prve večeri ipak privukla mnogo više pažnje.

 

 

Bijonse se pojavila u toaleti s potpisom Dejvida Kome, koja košta čak 1.753 dolara i koja u prvi plan ističe grudi zahvaljujući veoma smelom dekolteu, dok donji deo prati liniju tela i ističe pevačicinu savršenu formu. Ono što, međutim, baca čak i ovakvu haljinu u senku jeste njen odabir aksesoara: clutch tašnica dizajnerke Džudit Lajber koja izgleda kao hrpa novčanica, na kojoj je cirkonima iscrtana novčanica od milijardu dolara!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Što se tiče druge večeri, pevačica se odlučila za toaletu koja podseća na duh i glamur starog Holivuda čiji gornji deo krase efektna pera, u potpunosti je prekrivena veštačkim dijamantima i zanimljivim vezom, a tu je i prilično provokativan šlic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

 

makonda-tracker