skromna i bez greške

BEZ KOMPLEKSA I BACANJA NOVCA: Kraljica Leticija ponovo u suknji kojom je jednom već očarala modni svet (FOTO)

0

Supruga kralja Felipea od Španije još nije stigla da se odmori od puta u Aziju i pravog malog spektakla koji je tamo priredila, a već je ponovo dobila salve aplauza.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španska kraljica prisustvovala je juče trećoj dodeli nagrada International Friendship Award, koja je održana u jednoj madridskoj poslovnoj školi, pri čemu je — očekivano — još jednom oduševila svojim izborom odeće.

 

Supruga kralja Španije pokazala je kako spojiti poslovni stil s nešto elegantnijim odabravši suknju midi dužine s karo šarom, koju je uparila s laganom crnom bluzom od satena. Čini se da je crno-bela u kombinaciji sa sivom i karo šarom apsolutni hit, budući da smo juče u sličnoj suknji videli i Amal Kluni! Ovaj kraljičin stil pratili su tanak crni kaiš, kožna torbica i jednostavne salonke, kao i puštena kosa isfenirana na lokne.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Ipak, nije samo ovaj odličan stil razlog zbog kog su svi oduševljeni izgledom kraljice Leticije — ona je, naime, ponela suknju u kojoj smo je već videli ranije ove godine na jednom sajmu.


Zanimljivo, ovo nije prvi put da španska kraljica ponavlja odevne komade, a definitivno najsnažniji utisak ostavila je činjenica da je Leticija čuvala jednu suknju čak 13 godina da bi je ponovo obukla u prigodnoj prilici.

 

 

makonda-tracker