praktično i trendi

IDEALAN TRIK UKOLIKO ŽELITE DA IZGLEDATE MRŠAVIJE: Melanija Tramp u moćnom kaputu kakav svaka žena treba da ima (FOTO)

0

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp i njegova prva dama upriličili su u Beloj kući druženje s mališanima uoči Noći veštica, što je bila još jedna prilika da Melanija Tramp pokaže svoj modni dar.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Donald i Melanija Tramp nisu obukli kostime za ovo druženje — on je odabrao, kao i inače, klasično odelo, dok je prva dama Amerike još jednom pokazala da stilom ne zaostaje za Mišel Obamom.

 

Nekadašnja manekenka odabrala je jesenji kaput zagasitih tonova koji doseže čak ispod kolena. Iako na prvi pogled ne deluje tako, modni portali izveštavaju da je reč o kožnom kaputu s potpisom Majkla Korsa za kolekciju jesen 2019. U pitanju je komad inspirisan Vudstokom i hipi pokretom koji košta vrtoglavih šest hiljada dolara i krasi ga upečatljiv print.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ono što će se posebno dopasti zaljubljenicama u modu jeste A kroj kaputa, kao i činjenica da se pojas vezuje nešto iznad struka, gotovo ispod grudi, zbog čega Melanijina figura izgleda izduženije. Ovaj trik je odličan ukoliko želite da sakrijete višak u predelu stomaka i kukova, a ovo nije prvi put da ga Melanija Tramp koristi. Štaviše, na njoj najčešće viđamo kapute ovakvog kroja!


Trampova supruga kombinovala je ovaj trendi komad sa crnim salonkama modne kuće Monolo Blanik, bez sumnje njene omiljene, a ovog puta je elegantnu torbicu zamenila korpa puna slatkiša koje je prva dama delila malenim gostima Bele kuće.

 

 

makonda-tracker