šta vi mislite?

ZA NEKE KATASTROFA, ZA NEKE MODNO REMEK-DELO: Dženifer Lopez zbog OVE haljine posvađala žene na društvenim mrežama (ANKETA)

2


Popularna pevačica i glumica privlači pažnju javnosti svakim svojim modnim izborom, ali ovog puta nisu svi oduševljeni njenim izgledom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Lopez (50) poznata je kao neko ko rado i spretno eksperimentiše kada je reč o modi, ali mnogi veruju da je najnoviji komad koji je ponela mogla i da zaobiđe!

 

Šarmantna Njujorčanka pojavila se, naime, na 11. tradicionalnoj dodeli nagrada The Governors Awards, koju organizuje Američka akademija filmskih umetnosti i nauka. Ona je ponovo bila glavna zvezda crvenog tepiha, ali nisu svi oduševljeni time kako je izgledala!

 

Dženifer je, naime, ponela svilenu haljinu libanske dizajnerke Rim Akre iz kolekcije za proleće/leto 2020. godine.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Reč je o predimenzionizanoj haljini u žutoj boji koja vizuelno širi Dženiferinu figuru, a zbog dužine otežava i hod. Najvatreniji obožavaoci slavne pevačice i glumice složni su u tome da je Lopezova ponovo izgledala spektakularno, ali na društvenim mrežama mogu se pročitati i komentari da je latino diva ovog puta omanula i da je odabrala haljinu koja definitivno ne pristaje njenoj građi.

 

 

 

makonda-tracker