bez greške

STOTINE HILJADA KRISTALA U ČAST DOMAĆINIMA: Kejt Midlton BUKVALNO zablistala, ali je Vilijamova odeća JOŠ VEĆE iznenađenje

1

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža trenutno borave u Pakistanu, a svaka odevna kombinacija lepe supruge princa Vilijama svojevrsna je modna lekcija!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od trenutka kada je sletela u Islamabad, Kejt Midlton (37) svojim stilom privlači mnogo pažnje javnosti! Već prva modna kombinacija u kojoj smo je videli podigla je mnogo prašine na društvenim mrežama, pre svega jer predstavlja kopiju odevne varijante koju je pokojna ledi Dijana ponela tokom svoje posete Pakistanu 1996 godine, a više o tome možete pročitati OVDE.

 

Kako turneja po zemlji odmiče i nižu se obaveze princa Vilijama (37) i njegove drage, tako modni sladokusci uživaju u sve više Kejtinih zanimljivih modnih odabira, a najnoviji je i više nego zanimljiv jer je učino da šarmantna vojvotkinja — bukvalno — zablista!

 

 

Naime, prilikom posete čuvenom Nacionalnom spomeniku, gde se slavni par dovezao nesvakidašnjom automobilskom rikšom poznatom u Aziji i kao tuk-tuk, i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ukazali su poštovanje svojim domaćinima tako što su odabali odevne kombinacije inspirisane pakistanskom kulturom.

 

foto: Profimedia

Midltonova je za ovu priliku odabrala smaragdnu haljinu koju potpisuje njena omiljena dizajnerka Dženi Pekam, a u pitanju je verzija čuvene haljine Georgia napravljena isključivo za Kejt. Ona je ukrašena stotinama hiljada kristala i naglašava ramena na suptilan i veoma efektan način. Među interesantnijim delovima ove toalete su kristali utkani na porub okovratnika i rukava i u predelu struka, ali najviše pažnje svakako privlači marama koja je prebačena preko jednog ramena i pada niz telo. Supruga princa Vilijama kombinovala je ovu haljinu sa srebrnim sandalama modne kuće Džimi Ču, ali još interesantniji od njih bio je nakit koji je odabrala.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker