ne ume da pogreši

HALJINA ZA SVAKU PRILIKU, CIPELE ZBOG KOJIH ĆETE UZDISATI: Melanija Tramp u jednoj od najinteresantnijih odevnih kombinacija do sad (FOTO)

2

Kada ste jedna od najbolje stilizovanih žena na planeti, možete da ostavite snažan utisak čak i u ovako jednostavnoj haljini.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp (49), supruga Donalda Trampa i prva dama Sjedinjenih Američkih Država, bila je pre dva dana u Beloj kući domaćica neprofitnoj organizaciji Truth Initiative, koja se bavi kontrolom duvana.

 

Čuvena lepotica, budući da je bila kod kuće, nije preterala s doterivanjem za ovu priliku: odabrala jednostavnu sivu haljinu italijanske modne kuće Bottega Veneta, njene omiljene midi dužine. U pitanju je veoma praktičan komad, koji može da se prilagođava različitim stilovima i nosi u različitim prilikama i koji je pokazao da damama od stila nisu neophodne složene kombinacije da ostave snažan utisak.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ipak, kada je Melanija Tramp u pitanju, zaljubljenice u modu uvek gledaju šta je odabrala od obuće. Prva dama Amerike kombinovala je ovu jednobojnu haljinu sa cipelama svoje omiljene modne kuće — Manolo Blanik. Reč je o salonkama s animal printom, koji će, u svim svojim vidovima — od leoparda do, čak, kravlje kože — biti glavni hit za aktuelnu jesen i proleće 2020, kažu modni stručnjaci. Najveći must have biće snake print, odnosno dezen ispirisan zmijskom kožom, a upravo je takav par cipela odabrala supruga Donalda Trampa.

 

 

 

makonda-tracker