koja je odabrala lepšu haljinu?

ZAHARA ĆE STILOM NADMAŠITI MAJKU: Anđelina Džoli ponovo s decom na crvenom tepihu, a svi su gledali samo OVAJ detalj (FOTO)

0

Već drugi put tokom promocije svog novog filma Grdana: Ljubavnica zla, čuvena glumica prošetala je crvenim tepihom sa svojim najmilijima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli (44) i njena Grdana stigle su i u London! Na britanskoj premijeri nastavka jednog od najgledanijih Anđelininih filmova oči prisutnih bile su uprte u slavnu glumicu, ali ništa manje pažnje nisu privukla ni njena deca, kojoj očigledno nije bilo dosta crvenog tepiha u Americi, pa su s mamom još prošetali ispred više desetina paparaca.

 

 

Anđelina je izgleda — uobičajeno — besprekorno: ponela je belu haljinu modne kuće Ralph & Russo Couture, ukrašenu brojnim srebrnim perlicama i zlatnim detaljima. Najinteresantniji detalj ove toalete je lagani plašt, koji joj prekriva i ruke i koji je protkan srebrnim nitima. Glumica nam nije pokazala obuću, za koju ne sumnjamo da je izgledala spektakularno, ali je to nadoknadila fenomenalnim nakitom: dvema efektnim visećim minđušama.


Ipak, predstavnici medija bili su posebno zainteresovani za Anđelininu pratnju, koju su ovog puta činili: Vivijen (11), Zahara (14), Šajlo (13) i Noks (11).

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Dok su njene mlađe sestre i brat bili krajnje ležerno obučeni, Zahara je svoj zadatak da se dotera za crveni tepih shvatila veoma ozbiljno, pa je obukla balsku haljinu crne boje, protkanu srebrnim nitima. Tu je i crni pojas koji naglašava figuru, slojevi i slojevi tila i stav prave zvezde! Zanimljivo je da je ona, za razliku od ostale Anđelinine dece, pravila majci društvo na svakoj premijeri ovog filma do sad.

 

Čini se da Anđelina ima dostojnu naslednicu na crvenom tepihu, zar ne?

 

 

makonda-tracker